Muzikos produkcijos studentai prisidėjo prie mobilios aplikacijos kūrimo

unnamed

Mobilioji programa (aplikacija) – visiems prieinama, jauniems žmonėms puikiai pažįstama ir patraukli, šiuolaikiška priemonė, leidžianti ne tik pramogauti, bet ir mokytis. Dar geriau – abu šiuos dalykus daryti vienu metu. Pristatome jums kaip tik tokį pažinimo įrankį: „Muzikomanija“ – tai mobilioji muzikos kūrimo ir žaidimo programa, jungianti kultūrą, meną ir technologijas, skirta kiekvienam, norinčiam kurti ir žaisti.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos kurta mobilioji programa ne tik ugdo jaunosios kartos muzikalumą ir kūrybiškumą, skatina vartotojus tapti aktyviais kūrėjais, bet ir suteikia galimybę susipažinti su Nacionalinės bibliotekos informacijos ir kultūros paveldo ištekliais: garso įrašais, tradicinių ir elektroninių knygų bei žurnalų versijomis, duomenų bazėmis, susijusiomis su muzikos kūryba ir industrijomis.

Programa kurta kartu su Vytauto Didžiojo universiteto Menų fakulteto Muzikos produkcijos bakalauro programos studentais. Projektą „Mobilioji muzikos kūrimo ir žaidimo aplikacija“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija.

Mobilioji aplikacija veikia visuose Android telefonuose, ją atsisiųsti galima iš GooglePlay parduotuvės.